Egy Adolf Hitler nevű illető is indul egy indiai helyhatósági választáson.

hitlerstroe.jpg

A viszonylag kicsi, északkeleti Meghálaja államban szombaton tartanak parlamenti választást, összesen 345-en indulnak a helyekért. Ami Adolf Hitlert illeti, egy 54 éves, háromgyerekes családapát takar a név, amely nemigen zavarja a választókat. Hitlert eddig már háromszor beválasztották a tartományi parlamentbe. Nevét apjának köszönheti, aki a második világháborúban a brit hadseregnél dolgozott, de annyira megelégelte a dolgot, hogy fiát Nagy-Britannia "nagy ellenségéről" nevezte el.

A férfi sokfelé járt már a világon, amiben neve nem jelentett akadályt, járt az Egyesült Államokban, de Németországban is. "Sose volt gond azzal, hogy vízumot kapjak, de mindig megkérdezték, hogy miért van ilyen nevem.

Erre rendre azt feleltem, hogy nemigen volt beleszólásom csecsemőként szüleim döntésébe" – mondta Hitler, akinek azért nem Adolf Hitler a teljes neve. Apja a Lut is bebiggyesztette az Adolf és a Hitler közé, így a férfi "rendes" és teljes neve Adolf Lu Hitler.
(Harcunk.info)

A bejegyzés trackback címe:

https://radikalisviccek.blog.hu/api/trackback/id/tr715105374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása