Ittámár Álon, a zsidó terrorista

Ittámár Álon tegnap, hétfőn belépett a Munkás Bank (Bánk Há-Poálím) Beér Sevá-i fiókjába, és hatezer sekel kölcsönt kért adósságainak rendezésére. Nem tudott fölmutatni fedezetet, ezért kérését az alkalmazottak elutasították. A férfi ezután eltávozott, majd néhány óra múlva ismét megjelent a bankban, de ekkor már csőre töltött marokfegyverrel, és eszeveszetten, válogatás nélkül elkezdett lövöldözni a pénzintézet alkalmazottaira és az ott tartózkodó ügyfelekre. Első nekifutásra meggyilkolta a bankfiók igazgatóját, annak helyettesét és két ügyfelet. A lövöldözéssel ekkor leállt, majd egy fiatal banki dolgozó nőt túszul ejtett és fogva tartott. Közel egy óra eltelte után azonban meggondolta magát, saját maga ellen fordította a fegyvert, és öngyilkos lett.


A Válláh!Hádásot izraeli hírportál értesülése szerint a nem egészen százas zsidó férfi 2003-ban a zsidó purim ünnepen a hecc kedvéért "palesztin terroristának" öltözött be, robbanóövnek látszó tárgyat erősített a derekára, majd hatalmas pánikot keltve berontott egy általános iskolába. Az igazgatónő végül észrevette, hogy egy "mókázó" zsidóról van szó, de felelősségre vonta, mire a férfi az igazi pisztolyát előrántva halálosan megfenyegette.

A fentihez hasonló több különc cselekedete után a Beér Sevá-i bíróság döntése értelmében 2011-ben megvonták Ittámár Álon fegyvertartási engedélyét, a munkaeszközként használt pisztolyát pedig elvették. Csakhogy a férfi a kitüntetésére és hőstetteire hivatkozva fellebbezett. Azt is fölhozta indokként, hogy ha a "palesztin terroristák" megtudják, hogy ő fegyvertelenül jár-kel az utcán, bosszúból eltennék láb alól. Vissza is kapta a fegyverét, amellyel tegnap előbb négy embert meggyilkolt, majd saját magával is végzett.


További részletek: http://kuruc.info/r/4/112478/#ixzz2TxQ5y0Yz

542827_569847523044813_1330458862_n_1363906103.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://radikalisviccek.blog.hu/api/trackback/id/tr315310663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása