Felfedi az őszödi beszéd kiszivárogtatóit Gyurcsány Ferenc, ha kihagyják a szerveződő baloldali összeborulásból – a Heti Válasz értesülése szerint ezzel fenyegette meg az esetleges 2014-es szövetség többi tagját a volt miniszterelnök.


tumblr_mbamjmE0RT1qbmxbv.gif

A lap állítására a Demokratikus Koalíció közleményében elismerte, hogy Gyurcsány Ferenc közel jár ahhoz, hogy megtudja ki hozta nyilvánosságra a beszédet és ha megszerzi a végső bizonyosságot, közzéteszi az érintettek nevét.


tumblr_mcpke0aWIa1r0pdc7o1_500.gif

A volt miniszterelnök már több alkalommal is beszélt arról, hogy az MSZP-n belülről szivárogtatták ki a beszédet. Tavaly nyáron elküldte Mesterházy Attilának az általa feltételezett szivárogtatók nevét, ám az MSZP elnöke újságírók előtt, olvasatlanul semmisítette meg a borítékot.

szuperblog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://radikalisviccek.blog.hu/api/trackback/id/tr225219563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása