Már a második család áll elő azzal a váddal, hogy Disneylandben az életre kelt mesefigurák semmibe vették a gyereküket - csak mert színes bőrűek. Donald Kacsa jobban szereti a szőkéket. 


Az ötéves Razzi White, aki a neve ellenére fekete, nagyon szeretett volna egy közös fotót készíteni egy birodalmi harcossal a Csillagok háborújából, számolt be az ABC hírcsatorna. Ez sikerült is, ám ez volt az egyetlen karakter Disneylandben, amelyik hajlandó volt fotózkodni a kisfiúval, bármennyire szerette is volna - írja a Bors.

„Razzi nagyon szomorú volt, borzasztóan megbántódott” - meséli a kisfiú anyukája. Donald Kacsa egyenesen faképnél hagyta a gyereket.

„A fiam pár lépésre volt tőle, mire ő hátat fordított neki, és egy babakocsiban ülő gyerekkel kezdett játszani. Percekig vártunk, hogy sorra kerüljünk, és kétszer is kértük Donald Kacsát, hogy hadd készítsünk egy gyors fotót, de ő ahelyett, hogy odajött volna hozzánk, egy fehér kislányt kezdett ölelgetni.

A fiam megkérdezte: mama, miért nem akart velem fényképezkedni a Donald Kacsa? Majdnem elsírtam magam. Ez diszkrimináció!” - háborgott az anya.

A riporter megkérdezte az anyát, nem lehet-e, hogy félreértette a helyzetet. De a nő szerint ez kizárt, mivel annyira egyértelműen otrombán viselkedett velük a Disney-alkalmazott, míg másokkal kedves volt.

Korábban egy másik család be is perelte Disneylandet, amiért az ő színes bőrű gyerekeiket semmibe vette a Fehér Nyuszi, miközben a fehér szőkéket az ölébe vette és ölelgette.



alfahir.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://radikalisviccek.blog.hu/api/trackback/id/tr425077679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása